Acélszerkezet-gyártás

A cég egyedi acélszerkezetek gyártására jött létre.

Társ-95 Kft. menedzsment rendszere az ISO 9001:2008 nemzetközi minőségirányítási rendszer szabvány szerint tanúsított, mely acélszerkezet gyártás és építőipari kivitelezés valamennyi elemére és folyamatára vonatkozik.

Társ-95 Kft. bevezette és működteti az ISO 14001:2004 nemzetközi szabvány alapján tanúsított környezetirányítási rendszert. DIN EN ISO 3834 – 2 szabvány szerint tanúsított hegesztő üzemben a társaság alkalmazásában álló hegesztőmérnök irányítása mellett minősített hegesztők dolgoznak. Anyagvizsgálatot végző minőségellenőrök VT2; PT2; UT2, bizonyítvánnyal rendelkeznek. Társ-95 Kft. rendelkezik a DIN EN 1090-1, -2 szabvány szerinti Üzemi Gyártásellenőrzés (ÜGYE) és hegesztőüzem tanúsítással.

A nagy alapterületű, daruzott (2 x 10t, 3 x 5 t, 1 t -ás és 2 t -ás forgódaruk) gyártócsarnokok alkalmasak födémszerkezetek, tartószerkezetek, vázszerkezetek egyedi és sorozatgyártására.

A Társ-95 Kft folyamatos fejlődése során az egyedi acélszerkezetek gyártása mellett egyre szélesebb körű építőipari megbízásokat kapott és látott el. A folyamatos megbízások főként Csarnok épületek, valamint a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények, utak, közművek generál kivitelezését eredményezte, mely ma már egyik fő jellemző tevékenysége a társaságnak.

A menedzsment újabb irányt tűzött ki célul és megteremtette lehetőségét a Beruházók elképzeléseinek teljes körű megvalósítására mely magában foglalja a tervezéstől a létesítmények teljes körű hatósági ügyintézését és engedélyeztetési eljárásait.

A Beruházások eredményes megvalósításához követve a kor előrehaladását a tevékenységi körnek megfelelően rendelkezik a cég EHS szakmérnökökkel. Nagy hangsúlyt kap az alkalmazotti állomány folyamatos képzése és az új technológiák megismerése, melyekkel munkánk színvonalát folyamatosan emelni tudjuk.

Díjaink

Tevékenységeink

Acélszerkezet-gyártás

Generálkivitelezés

Kereskedelmi és szolgáltató tevékenység

Legyen az Ön projektje a következő sikersztori!