Cégtörténet

Cégismertető - "TÁRS-95" Kft. tevékenységéről

“TÁRS-95” Acélszerkezet és Gépgyártó Építőipari Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Debrecen keleti iparterületén néhány fővel dolgozó kisvállalkozásként 1995-ben alapította Kovács Tamás cégtulajdonos.

A cég egyedi acélszerkezetek gyártására jött létre, mely a piaci viszonyoknak jobb megfelelés érdekében bővült építőipari kivitelezéssel. A kezdeti 4-5 fős dolgozói létszám 2012 -re közel 100 főre nőtt. Az árbevétel tíz éves viszonylatban néhány milliós értékről két milliárdra növekedett.

“TÁRS-95” Kft. menedzsment rendszere az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer szabvány szerint tanúsított, mely acélszerkezet gyártás és építőipari kivitelezés valamennyi elemére és folyamatára vonatkozik. Társaság 2012 –ben bevezette és az ISO 14001:2004 szabvány szerint tanúsítatta környezetirányítási rendszerét.

Az építőipari kivitelezési munkákat teljes körű lebonyolítással, fővállalkozásban vállalja a cég. Társaság alkalmazásában álló nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, építésvezetők közreműködésével gyártócsarnokok, kereskedelmi létesítmények, raktárépületek, autószervizek, nagy alapterületű áruház, vetőmagraktár, stb. épültek meg. A kivitelezéshez elengedhetetlen építőipari szakemberekkel, technikai felszereléssel rendelkezik a “TÁRS-95” Kft. Évek során kialakult stabil alvállalkozói, beszállítói kör hozzájárul vállalásink jó minőségben, rövid határidőre történő teljesítéséhez.

Acélszerkezet gyártás területén a nagy alapterületű, daruzott ( 2 x 10 t -ás, 3 x 5 t –ás híddaruk, 1 t -ás és 2 t -ás forgódaruk ) gyártócsarnokok alkalmasak általános acélszerkezetek, energetikai létesítmény ( hűtőtorony, stb. ) acélszerkezete, technológiai acélszerkezetek, épület acélszerkezetek egyedi és sorozatgyártására. Az elkészült épület acélszerkezetek, lakatos szerkezetek építkezés helyszínén történő összeállításáról, szereléséről felkészült szerelőbrigádok gondoskodnak. Rendelkezésre állnak ezen tevékenység elvégzéséhez szükséges személy és teherszállító járművek, gépi berendezések.

DIN EN ISO 3834 – 2 szabvány szerint tanúsított hegesztő üzemben a hegesztőmérnök irányítása mellett minősített hegesztők dolgoznak. Anyagvizsgálatot végző minőségellenőr VT2; PT2; UT2 bizonyítvánnyal rendelkezik.

A cég tevékenységének ellátásához szükséges személyi és tárgyi feltételeket folyamatosan fejleszti.

Integrált minőségi és környezeti politika

“TÁRS-95” Kft. vezetése és a szervezet minden alkalmazottja elkötelezett a megrendelők, üzleti partnerek minőségi kiszolgálásában. A partneri megelégedettség az egyik legfontosabb feltétele, hogy a szervezet megtartsa az eddig megszerzett piaci pozícióit, és újabb partneri kapcsolatokat alakítson ki a közös üzleti siker érdekében. Munkánkat minden tevékenységi kör esetében úgy szerveztük meg, hogy az a leghatékonyabban segítse elő céljaink megvalósulását, valamint a legkisebb kockázatot jelentse minden érdekelt fél számára.

A piaccal történő közvetlen kapcsolattartás, a megrendelői igények minden részletre kiterjedő felmérése és teljesítése, a korrekt üzleti magatartás, a vállalt határidők és a szerződési kötelezettségek betartása mind-mind üzleti filozófiánk részét alkotják. A vállalkozás minden munkatársa ezen elvek figyelembevételével törekszik a vevői követelmények maximális kielégítésére, a minőségi munkavégzésre és partnereink teljes megelégedésére. A folyamatosan erősödő környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a folyamatainkat az ismétlődő felülvizsgálatok során aktualizáljuk.

  • A környezettudatos gondolkodás fejlesztését, tevékenységünk részévé tesszük, melyet munkatársaink számára folyamatos oktatással, képzéssel kívánunk megvalósítani.
  • Biztosítjuk a jogszabályi előírások folyamatos figyelését, a megfelelések értékelését.
  • Folyamatos monitoring rendszer mellett a természeti erőforrások felhasználását kézben tartjuk.

  • A hulladékaink keletkezésének és a velük való gazdálkodásunknak átvizsgálását és optimalizálását, folyamatosan végezzük, melyen belül különös figyelmet fordítunk a vízbázis védelmére, a szelektív hulladékgyűjtésre, a veszélyes hulladék kezelésére és a hulladék újrahasznosíthatóságára.

További céljaink

Tevékenységeink

Acélszerkezet-gyártás

Curae justo nunc quis consectetuer magnis. Dictumst a facilisis commodo sapien tellus duis integer erat.

Generálkivitelezés

Curae justo nunc quis consectetuer magnis. Dictumst a facilisis commodo sapien tellus duis integer erat.

Kereskedelmi és szolgáltató tevékenység

Curae justo nunc quis consectetuer magnis. Dictumst a facilisis commodo sapien tellus duis integer erat.

Legyen az Ön projektje a következő sikersztori!

Társ-95 Kft. vezetése és a szervezet minden alkalmazottja elkötelezett a megrendelők, üzleti partnerek minőségi kiszolgálásában.

Kapcsolat

Copyright © 2023 Társ95 - Minden jog fenntartva